Results 1 to 20 of 20

Thread: Otkljucavanje iPhona 5

  1. #1
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,305
    Rep Power
    256

    Default Otkljucavanje iPhona 5

    Ima li neko da moze da otkljuca iPhone 5 sa VERIZON mreze i ako moze koliko para?

  2. #2
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Podgorica
    Posts
    1,305
    Rep Power
    256

    Default

    freshhh

  3. #3
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,584
    Rep Power
    167

    Default

    Quote Originally Posted by The Godfather View Post
    Ima li neko da moze da otkljuca iPhone 5 sa VERIZON mreze i ako moze koliko para?
    Koliko ja znam,Verizon je americka mreza i oni ne koriste karticu,tako da ne vjerujem da moze da se otkljuci..Tvoj IPHONE je vjerovatno CDMA

  4. #4
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Titograd
    Posts
    517
    Rep Power
    805

    Default

    God-e pusti mi imei na pm da vidimo jel clean ,pa ga mozda mognemo otkljucat . poz
    Nije do mene bez tebe

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Location
    Zabjelo
    Posts
    684
    Rep Power
    237

    Default

    ......
    Last edited by IvanPg; 04-08-13 at 09:34.
    067/852-466 & 068/405-403

  6. #6
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    480
    Rep Power
    114

    Default

    Quote Originally Posted by IvanPg View Post
    ne moze da se otkljuca taj telefon, trenutno jedina opcija je pomocu Rsim kartice uz male softverske prepravke...


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    Vjerovatno mislis na Rsim+jb pa callerid jel? Ovdje je izgleda problem sto je telefon CDMA ,tj sto nema slot za karticu..


    Sent from my iPhone5 using Tapatalk

  7. #7
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Titograd
    Posts
    517
    Rep Power
    805

    Default

    Quote Originally Posted by IvanPg View Post
    ne moze da se otkljuca taj telefon, trenutno jedina opcija je pomocu Rsim kartice uz male softverske prepravke...


    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    Telefon nema slot za sim pa zato ne moze da se otkljuca ,ili neki drugi razlog ?
    Nije do mene bez tebe

  8. #8
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    480
    Rep Power
    114

    Default

    Kao prvo:
    -Vidi da li tvoj uredjaj ima slot za gsm karticu
    Oko toga se izgleda svi zbunjujemo
    Onda,probaj da ubacis karticu nekog naseg operatera,ukoliko ima slot za karticu,jer je ovdje:http://www.engadget.com/2012/09/21/v...-mobile-video/ receno da su ip5 sa verizona simfree

    Edit: Jos malo sam googlao i dosao do zakljucka da,ukoliko ima sim slot na telefonu,telefon je unlocked! Samo testiraj i javi rezultate...

    Sent from my iPhone5 using Tapatalk
    Last edited by jb007; 03-08-13 at 13:19.

  9. #9
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Titograd
    Posts
    517
    Rep Power
    805

    Default

    Nemoguce je da ga koristi u EU ukoliko ga prije toga ne otkljuca ,fabricki ili preko Rsim ,jer se koriste razlicite mreze kod nas i amera Mozda su sim free ali samo za americke kartice ,ali ne i nase .
    Nije do mene bez tebe

  10. #10
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    480
    Rep Power
    114

    Default

    Quote Originally Posted by fLjasKo View Post
    Nemoguce je da ga koristi u EU ukoliko ga prije toga ne otkljuca ,fabricki ili preko Rsim ,jer se koriste razlicite mreze kod nas i amera Mozda su sim free ali samo za americke kartice ,ali ne i nase .
    Evo sta sam pronasao:
    "Only the GSM function is unlocked when purchased from Verizon. For example: the GSM function would/should work outside of the U.S. with a foreign provider's GSM SIM card.
    However: there would likely be problems trying use a freshly purchased Verizon iPhone, and then traveling with it outside the U.S. to access a non-U.S. carrier that also uses CDMA. CDMA functionality doesn't use or rely on SIM cards. Whether the CDMA function would need unlocking for use in a foreign country? Not sure about that."

    Znaci telefon je otkljucan za GSM signal koji se koristi u nasoj zemlji,ali za CDMA nije...
    Edit:mozda nisam dobro objasnio,ali zvuci kao da si dobar u ovim vodama,pa mislim da ces razumjeti o cemu pricam

    Sent from my iPhone5 using Tapatalk
    Last edited by jb007; 03-08-13 at 13:25.

  11. #11
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Titograd
    Posts
    517
    Rep Power
    805

    Default

    Pa sad mogu oni pisati sto oce ,ali sam nekako ubijedjen da je ovo prevarica Ne znam zasto bi davali telefon sa njihove mreze da bude zakljucan na mreze za USA a da radi u EU ? I att i sprint koriste isti rezim mreze pa se nesto vodim tom logikom . Nista ne ostaje bez da lik proba sa nasom karticom pa da vidi oce li mu izbacati signal ili screen za aktivaciju
    Nije do mene bez tebe

  12. #12
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    480
    Rep Power
    114

    Default

    Quote Originally Posted by fLjasKo View Post
    Pa sad mogu oni pisati sto oce ,ali sam nekako ubijedjen da je ovo prevarica Ne znam zasto bi davali telefon sa njihove mreze da bude zakljucan na mreze za USA a da radi u EU ? I att i sprint koriste isti rezim mreze pa se nesto vodim tom logikom . Nista ne ostaje bez da lik proba sa nasom karticom pa da vidi oce li mu izbacati signal ili screen za aktivaciju
    Nisam ni ja siguran,samo se vodim informacijama koje sam nasao na internetu,a njih su objavili veci sajtovi koji se bave tehnologijom,tako da..Pa pretpostavljam da lik ima tu telefon,pa nek proba, sta ga kosta...

    Edit: Evo i na apple diskusijama kazu da moze da se koristi na sve gsm mreze sirom svijeta...

    Sent from my iPhone5 using Tapatalk
    Last edited by jb007; 03-08-13 at 13:38.

  13. #13
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Titograd
    Posts
    517
    Rep Power
    805

    Default

    Nista ja ne osporavam cak bih i volio da ovo radi ovako ,e bi se mogao poslat koji komad od tamo sa te mreze i pici odje bez otkljucavanja
    Nije do mene bez tebe

  14. #14
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    480
    Rep Power
    114

    Default

    Quote Originally Posted by fLjasKo View Post
    Nista ja ne osporavam cak bih i volio da ovo radi ovako ,e bi se mogao poslat koji komad od tamo sa te mreze i pici odje bez otkljucavanja
    Sad o tome razmisljam


    Sent from my iPhone5 using Tapatalk

  15. #15
    Join Date
    May 2009
    Location
    Zabjelo
    Posts
    684
    Rep Power
    237

    Default

    Ovo sto sam naveo u prethodnom postu vazi za Sprint mrezu, izvinjavam se na dezinformaciji, ako taj Verzion nije cdma ubaci karticu i radice ti...
    067/852-466 & 068/405-403

  16. #16
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    480
    Rep Power
    114

    Default

    Quote Originally Posted by IvanPg View Post
    Ovo sto sam naveo u prethodnom postu vazi za Sprint mrezu, izvinjavam se na dezinformaciji, ako taj Verzion nije cdma ubaci karticu i radice ti...
    Kao sto rekoh


    Sent from my iPhone5 using Tapatalk

  17. #17
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Titograd
    Posts
    517
    Rep Power
    805

    Default

    Sto se uradi od ovoga tel ,zivo me zanima ?
    Nije do mene bez tebe

  18. #18
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    480
    Rep Power
    114

    Default

    Cim se ne javlja,radi,da ima problema,javio bi se
    Ali,cekamo potvrduu


    Sent from my iPhone5 using Tapatalk

  19. #19
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Titograd
    Posts
    517
    Rep Power
    805

    Default

    Ne mora da znaci mozda je nasa pomoc u neki servis
    Nije do mene bez tebe

  20. #20
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Podgorica
    Posts
    480
    Rep Power
    114

    Default

    Quote Originally Posted by fLjasKo View Post
    Ne mora da znaci mozda je nasa pomoc u neki servis
    I oni mu uzeli 50e da mu ubace karticu,ako ima slota


    Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Info INFO: otkljucavanje iphona 3gs - OS 5.1
    By Montenegroart in forum Mobilni telefoni i oprema
    Replies: 0
    Last Post: 07-12-12, 22:33
  2. Info Fabricko otkljucavanje iPhona
    By adnan in forum Mobilni telefoni i oprema
    Replies: 2
    Last Post: 04-08-12, 21:34
  3. info: otkljucavanje iphona sa t-mobila
    By Nooth1ng in forum Mobilni telefoni i oprema
    Replies: 2
    Last Post: 16-02-12, 16:51
  4. k:Hitno potrebno otkljucavanje iphona 4s !!
    By DigitalMax in forum Mobilni telefoni i oprema
    Replies: 1
    Last Post: 01-12-11, 01:38
  5. K: Slusalice od IPhona
    By markobp7 in forum Prodaja / Oglasi
    Replies: 6
    Last Post: 08-12-10, 22:21

Bookmarks

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •